Naše usluge

Možemo vam pomoći prilikom organizacije sledećih vrsta aktivnosti:

Sportski kampovi

Vrhunski rezultati u sportu zahtevaju trening  i vrhunske performanse kako od igrača tako i od stručnog štaba. Najbolji način da unapredite i testirate sposobnosti tima i igrača jesu sportski kampovi.

Utakmice i takmičenja

Bilo da se radi o prijateljskoj ili humanitarnoj utakmici ili želite da organizujete celokupno takmičenje, možemo vam pomoći da kreirate najbolje takmičenje u skladu sa vašim zahtevima.

Manifestacije

Sportski događaji se mogu održavati prilikom obeležavanja nekog datuma, godišnjice ili sa nekom određenom tematikom. Bavimo se organizacijom svih vrsta sportskih dešavanja u zavisnosti od vaših želja.

Sportovi

Vrste sportova za koje organizujemo pripreme su:

FUDBAL
KOŠARKA
ODBOJKA
RUKOMET
TENIS
VATERPOLO
BORILAČKE VEŠTINE
ATLETIKA

Destinacije

Istražite šta je to što nudimo širom Srbije i regiona za vaše maksimalno uživanje i rezultate u sportu

Lokacije

Pogledajte lokacije zajedno sa objektima i aktivnostima koje pružaju najbolje uslove za pripreme sportista, kao i organizovanje raznovrsnih događaja na prostorima širom Srbije i regiona.

Ponuda

Smeštajni objekti

Naporni treninzi zahtevaju smeštaj koji pruža mogućnost za pravi odmor i relaksaciju, a koji je prilagođen potrebama igrača i pojedinačnim zahtevima svakog kluba.

Ponuda

Aktivnosti

Svaka lokacija pruža posebne mogućnosti za aktivan odmor i uživanje tokom boravka u tom mestu, a mi ćemo vam pomoći da upoznate šta je to najbolje od svakog regiona.

Ponuda

Partneri

Zahvaljujemo se našim partnerima na neizmernoj podršci i saradnji: